• Посилання скопійовано

Кабінет пацієнта у додатку «Дія»: для чого він необхідний і коли запустять?

Як раніше заявляв Президент Володимир Зеленський, в Україні для осіб старше 55 років будуть запроваджені так звані медичні чекапи (тобто повні медичні обстеження кожні два роки). А для деяких категорій – кожного року. Не залишиться в стороні і «Дія»

Кабінет пацієнта у додатку «Дія»: для чого він необхідний і коли запустять?

«РБК-Україна» розповідає, що глава Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що у додатку «Дія» запустять кабінет пацієнта. Це може відбутися уже восени цього року.

Про це міністр повідомив у ході брифінгу.

«Додаток "Дія" – там буде кабінет, в якому можна це все (проходження медичних чекапів, – ред.) відслідковувати. Регулюватись це буде нормативно-правовими актами Міністерства охорони здоров'я. А в кабінеті можна відслідкувати і подивитися свій графік. Ми запроваджуємо спільну відповідальність сімейного лікаря та людини», – сказав Ляшко.

Глава МОЗ зазначив, що спочатку у кабінета буде обмежений функціонал.

«Спочатку ми його запускаємо. У ньому буде певний обмежений функціонал, але до кінця року, я думаю, що він буде працювати в кабінеті пацієнта... працюємо над тим, щоб кабінет з'явився уже восени цього року», – додав він.

Нагадаємо, Ляшко розкрив подробиці проведення медичних чекапів. Зокрема, йдеться про регулярний моніторинг аналізу крові.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»