• Посилання скопійовано

До Національного класифікатору професій знову внесено зміни

Цього разу до Класифікатору додали професію «фахівець з питань молоді (молодіжний працівник)». А Міністерство молоді та спорту розпочинає роботу над розробкою професійного стандарту нової професії

До Національного класифікатору професій знову внесено зміни

Урядовий портал розповідає, що затребуваність нової професії пов’язана із запитом самої молоді і необхідністю введення в правове поле нової професії, оскільки відомо, що без кваліфікованого фахівця не обійдеться жодна сфера, де перебуває молодь, починаючи від молодіжного центру, простору і закінчуючи молодіжною роботою в громаді. Отже, враховуючи, що молодіжна політика динамічно розвивається, а фахівець з питань молоді посяде почесне місце серед інших професій, яка буде актуальна не лише сьогодні, а й завтра – як професія майбутнього.

Наразі Міністерство розпочинає роботу над розробкою професійного стандарту нової професії. Професійний стандарт буде інструментом для систематизації вимог до знань, умінь і навичок і підготовки фахівців з питань молоді, підвищення їх кваліфікації та професійного розвитку.

***

Читайте також: Класифікатор професій знову змінено: наслідки для роботодавців

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»