• Посилання скопійовано

Інформацію про проведення АТО можна отримати від СБУ

Письмову інформацію про проведення АТО, необхідну для видачі дублікату трудової книжки за новим місцем роботи, можна отримати від СБУ

Інформацію про проведення АТО можна отримати від СБУ

Мінсоцполітики у листі від 12.01.2015 р. № 103/0/14-15/06 зазначило, що для підтвердження того, що трудова книжка залишилася в зоні АТО, працівникові потрібно на адресу Служби безпеки України  надіслати запит на отримання у письмовому вигляді інформації (у довільній формі) про проведення АТО на території, де він працював.

Своєю чергою фахівці Штабу АТЦ при СБУ у листі від 16.12.2014 р. № 33/8428 повідомили, що письмова інформація про проведення АТО надається громадянам офіційним листом Штабу АТЦ при СБУ за результатами розгляду їх звернень. При цьому звернення громадян щодо надання інформації про проведення АТО на певній території України розглядаються Штабом  відповідно до вимог Закону України "Про звернення громадян" та Інструкції про порядок розгляду в Службі безпеки України звернень громадян.

На підставі письмової інформації з Антитерористичного центру при СБУ, а також заяви працівника, за новим місцем роботи йому зможуть видати дублікат трудової книжки.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»