• Посилання скопійовано

В які строки інформувати Фонд соцзахисту інвалідів про зміну юрадреси

Законодавством не передбачено граничних строків зміни юридичної адреси, тому відповідні зміни може бути внесено разом з іншими змінами до установчих документів

В які строки інформувати Фонд соцзахисту інвалідів про зміну юрадреси

Фонд соцзахисту інвалідів у листі від 27.05.2016 р. №1/3-81/02-01 нагадує, що відповідно до п. 2 Порядку №70 роботодавці реєструються у відділеннях Фонду за місцем їх державної реєстрації як юридичних осіб або фізичних осіб - підприємців.

Для реєстрації роботодавці подають (надсилають рекомендованим листом) відповідну заяву за формою, що затверджується Мінпраці.

Підприємства, установи, організації, в тому числі підприємства, організації громадських організацій інвалідів, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів, подають (надсилають) також копію довідки про включення їх до реєстру неприбуткових установ, виданої органом ДПС (далі - довідка).

Роботодавець, у якого змінилося найменування чи місцезнаходження юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові чи місце проживання фізичної особи - підприємця, подає заяву і копію довідки протягом 10 робочих днів після держреєстрації змін до установчих документів юридичної особи чи зміни прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця.

Датою реєстрації роботодавця у відділенні Фонду вважається дата подання ним документів, а у разі надсилання їх поштою - дата на поштовому штемпелі.

Відділення Фонду надсилає роботодавцю протягом 10 робочих днів після реєстрації рекомендованим листом повідомлення про його реєстрацію.

На думку Фонду соцзахисту інвалідів, законодавством не передбачено граничних строків зміни юридичної адреси, тому відповідні зміни може бути внесено разом з іншими змінами до установчих документів і, своєю чергою, відображено в тому числі у звітах, які подаються роботодавцем до Фонду.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Фонд соціального захисту інвалідів

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»