• Посилання скопійовано

Фонд соцстраху про форму заяви-розрахунку про нараховані суми матеріального забезпечення

Наразі є чинною форма заяви-розрахунку, визначена в додатку до Порядку №26. Хоча вона й потребує негайних змін у звязку з реорганізацією ФСС з ТВП та ФСС НВВ у Фонд соціального страхування України

Фонд соцстраху про форму заяви-розрахунку про нараховані суми матеріального забезпечення

Фонд соцстраху у листі від 07.09.2017 р. №5.2-28-343 зазначив, що на сьогодні питання фінансування страхувальників-роботодавців для надання матеріального забезпечення найманим працівникам врегульовано Порядком №26.

Зокрема, ним визначено, що підставою для фінансування страхувальників-роботодавців робочими органами Фонду є оформлена за встановленим зразком заява-розрахунок, що містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення за їх видами (додаток).

Отже, наразі є чинною форма заяви-розрахунку, визначена в додатку до Порядку №26. Але враховуючи те, що до діючої редакції Порядку не були внесені відповідні зміни після прийняття Закону №1105, а також у зв’язку із реорганізацією ФСС з ТВП та ФСС НВВ в Фонд соціального страхування України, форма заяви-розрахунку з 01.08.2017 р. потребує негайних змін для забезпечення безперервності фінансування страхувальників-роботодавців для надання матеріального забезпечення.

Додатково повідомляється, що виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування України на сьогодні проводиться робота щодо удосконалення порядку фінансування страхувальників для надання застрахованим особам матеріального забезпечення, а також форми заяви-розрахунку, для подальшого затвердження їх правлінням Фонду соціального страхування України.

Про порядок подання заяви-розрахунку на матеріальне забезпечення від Фонду соцстраху читайте тут>>

Нагадуємо також, що  з 1 серпня розпочав роботу Фонд соціального страхування України, утворений шляхом об’єднання ФСС НВВ та ФСС з ТВП. Більше про це тут і тут

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»