• Посилання скопійовано

Жінки частіше звертаються в службу зайнятості і швидше знаходять роботу

За даними Держстату, прекрасна стать більш активно шукає робочі місця і охоче підвищує свою кваліфікацію

Жінки частіше звертаються в службу зайнятості і швидше знаходять роботу

Протягом січня 2018 року послугами Державної служби зайнятості скористалися 424,6 тис. зареєстрованих безробітних, в тому числі 53% (223,3 тис. осіб) жінок і 47% (201,3 тис. осіб) чоловіків. Такі дані навів в.о. голови служби Валерій Ярошенко, - інформує UBR.ua.

За його словами, за сприяння державної служби зайнятості протягом січня 2018 отримали роботу 48 тис. осіб, з них 50% (24,1 тис. осіб)  жінки.

Також в Держслужбі зайнятості звернули увагу на те, що в січні 16 тисяч безробітних залучалися для проходження курсів з підвищення кваліфікації, з них більшість (54%) знову-таки склали жінки.

В результаті рівень безробіття серед жінок становив 7,3%, а серед чоловіків - 11,2%.

Загалом кількість безробітних в Україні за 9 місяців 2017 становить 1,7 млн ​​осіб, з них 37% (620,8 тис.) були жінки і 63% (1 млн 56 тисяч) - чоловіки .

***

Читайте такожЧи можна відмовитися від запропонованої Службою зайнятості роботи?

Джерело: UBR

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»