• Посилання скопійовано

Центри зайнятості надаватимуть послуги з професійної орієнтації за новим порядком

Мінекономіки затвердило новий Порядок надання послуг з професійної орієнтації осіб

Центри зайнятості надаватимуть послуги з професійної орієнтації за новим порядком

27 листопада 2020 року набрав чинності наказ Мінекономіки від 30.10.2020 р. №2203, яким затверджено новий Порядок надання послуг з професійної орієнтації осіб.

Цей Порядок визначає організаційно-правові засади надання філією центру зайнятості АР Крим, обласного, Київського та Севастопольського міського центру зайнятості, а також міським, районним, міськрайонним центром зайнятості державної служби зайнятості (далі - центр зайнятості) послуг з професійної орієнтації осіб.

Профорієнтаційні послуги надаються усім соціальним групам та віковим категоріям осіб, які звернулися до центрів зайнятості, а також групам осіб, які потребують професійної орієнтації, за письмовим зверненням їх представників.

Центрами зайнятості надаються такі профорієнтаційні послуги:

  • професійне інформування,
  • професійне консультування,
  • професійний відбір.

Профорієнтаційні послуги надаються в індивідуальній та груповій формах як безпосередньо у центрах зайнятості, так і поза їх межами у виїзному чи дистанційному форматі, у тому числі з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.

Профорієнтаційні послуги надаються особам за їх особистим зверненням або за рекомендацією працівника центру зайнятості на виконання індивідуального плану працевлаштування та/або індивідуального плану надання послуг.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»