• Посилання скопійовано

Питання підвищення пенсійного віку на сьогодні не стоїть на порядку денному

Павло Розенко повідомив, що на сьогодні Уряд не вноситиме жодних ініціатив щодо підвищення пенсійного віку в Україні

Питання підвищення пенсійного віку на сьогодні не стоїть на порядку денному

Павло Розенко також вкотре наголосив, що питання підвищення пенсійного віку на сьогодні не стоїть на порядку денному.

"Позиція і Уряду, і Президента полягає в тому, що зараз потрібно застосувати інші заходи з наповнення бюджету Пенсійного фонду, ніж підвищення пенсійного віку", - сказав він в ефірі телеканалу «112 Україна».

"Тому на сьогодні Уряд не вноситиме жодних ініціатив щодо підвищення пенсійного віку в Україні", - підкреслив Павло Розенко.

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко також заявив, що всі пенсійні виплати будуть здійснені вчасно і в повному обсязі: «Я запевняю, що ніякої катастрофи Пенсійного фонду не буде. Пенсіонерам немає чого хвилюватися. Держава забезпечує вчасно і в повному обсязі всіх громадян».

За словами Павла Розенка, попри непростий фінансовий стан, держава гарантує виконання всіх своїх пенсійних зобов'язань. «Необхідні кошти для цього в державному бюджеті є. Більше того, є кошти і на підвищення мінімальної пенсії з травня, і кошти на підвищення мінімальної пенсії у 1 грудні 2016 року», - запевнив Віце-прем’єр.

Нагадаємо, що вчора, 23 травня, Міністр соцполітики також розповів про ключові напрямки пенсійної реформи >>>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»