• Посилання скопійовано

Втішні новини для майбутніх пенсіонерів!

Незважаючи на те, що МВФ постійно повертається до питання про підвищення пенсійного віку в Україні, про це нічого не вказано в Меморандумі в кредитних відносинах

Втішні новини для майбутніх пенсіонерів!

Пенсійний фонд можливо поповнити іншими шляхами, не чіпаючи зміни в пенсійній системі. Про це наголосив Павло Розенко.

«Це питання постійно піднімається, і ми повсякчасно доводимо МФВ, що наші плани пенсійної реформи не чіпають змін у самій системі. Долати проблему малого фінансування потрібно не за рахунок змін формул і правил роботи пенсійної системи», - відмічає він - «Це можна зробити за рахунок детінізації доходів і збільшенню кількості платників єдиного соціального внеску».

Віце-прем’єр також зазначив, що правління України не розглядає дану методику як інструмент до вирішення проблеми з пенсіями. «Це питання постійно розглядається, проте зараз в Меморандумі цього немає. Перемовини ще ідуть, і вже вдалося досягти питання видалення з Меморандуму пункти про підвищення пенсійного віку» - додає Павло Розенко.

Джерело: Replyua

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»