• Посилання скопійовано

Президент підписав закон про збільшення видатків на виплату пенсій

Закон передбачає збільшення витрат на виплату пенсій на 10,77 млрд гривень

Президент підписав закон про збільшення видатків на виплату пенсій

Глава держави Петро Порошенко підписав законопроект №9369 «Про внесення змін до закону «Про державний бюджет України на 2018 рік». Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на дані на сайті парламенту.

Зокрема, закон передбачає збільшення витрат на виплату пенсій на 10 777,6 млн гривень (за загальним і спеціальним фондом).

Крім того, документом у зв'язку з введенням воєнного стану передбачається перерозподілити кошти на збільшення фінансування оплати праці для Збройних сил – на 300 млн гривень, для співробітників прокуратури – на 100 млн гривень, для співробітників Служби безпеки України – на 65 млн гривень.

Як повідомлялось раніше, 6 листопада Рада схвалила цей закон за основу і в цілому в першому читанні, за нього проголосували 242 депутати ВР.

У пояснювальній записці зазначалося, що документ підготовлений з метою забезпечення вирішення важливих соціальних питань та ефективного використання коштів держбюджету шляхом перерозподілу бюджетних призначень у межах затвердженого загального обсягу видатків та надання кредитів на 2018 рік.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»