• Посилання скопійовано

У грудні буде здійснено виплату пенсій за грудень, а за січень – у січні 2019 року

Мінсоцполітики вказало, що інформація про виплату пенсій за грудень 2018 року та січень 2019-го одним платежем є не достовірною

У грудні буде здійснено виплату пенсій за грудень, а за січень – у січні 2019 року

Мінсоцполітики  повідомляє, що днями декотрі засоби масової інформації поширили не правдиву інформацію про те, що в грудні виплачуватимуться пенсії за грудень нинішнього й січень наступного року одним платежем.

ЗМІ, котрі поширили цю «новину», посилаються на проект постанови, що перебуває на розгляді в Кабінеті Міністрів України  «Про внесення змін до бюджету Пенсійного Фонду України на 2018 рік» для забезпечення фінансування виплат у грудні поточного року. Однак цим проектом не передбачено  авансування виплат за січень 2019 року.

Таким чином, у грудні буде здійснено виплату пенсій за грудень, а за січень – у січні 2019 року.

Просимо ЗМІ не розповсюджувати не перевірену й офіційно не підтверджену інформацію.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»