• Посилання скопійовано

Скількох українців торкнеться підвищення пенсій? Розповів А. Рева

З 1 березня для понад 10 мільйонів пенсіонерів буде проведено автоматичну індексацію пенсій. Підвищення в середньому становитиме 255 грн

Скількох українців торкнеться підвищення пенсій? Розповів А. Рева

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева під час засідання уряду.

«При проведенні щорічної індексації з 1 березня 2019 року пенсії автоматично будуть перераховані для 10,2 млн пенсіонерів. Середній розмір підвищення становитиме 255 гривень», - сказав він.

Водночас, урядовець підкреслив, що ця цифра не є однаковою для всіх, вона буде диференційованою, але мінімальне зростання становитиме не менше 100 гривень.

Крім того, Рева нагадав, що 1,9 млн пенсіонерів із мінімальними та нижче мінімальних пенсіями, які мають повний страховий стаж, отримають одноразові виплати по 2,4 тис гривень. За його словами, ці виплати здійснюватимуться у березні та квітні двома частинами.

Міністр додав, що гроші на одноразові виплати надійшли за рахунок коштів від розмитнення автомобілів на іноземних номерах, так званих «євроблях».

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»