• Посилання скопійовано

Президент підписав закон щодо верифікації пенсій та соцвиплат

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про верифікацію пенсій та інших державних виплат зі своїми пропозиціями

Президент підписав закон щодо верифікації пенсій та соцвиплат

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон від 03.12.2019 р. №324  про верифікацію пенсій та інших державних виплат зі своїми пропозиціями, - повідомляє "РБК-Україна".

Згідно з пропозиціями глави держави, в абз. 1 пп. 11 та в абз. 1 пп. 12 пп. 2 розділу "Прикінцеві та перехідні положення" Закону "Про верифікацію і моніторинг державних виплат" слова "абзац другий" замінюються словами "абзац третій".

Відзначимо, ця технічна правка в законі була необхідна для того, щоб зберегти надання Національному агентству з питань запобігання корупції безпосереднього автоматизованого доступу до держреєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного держреєстру юросіб, фізосіб - підприємців та громадських формувань відповідно.

Закон набуде чинності 21 грудня. 20 грудня, був опублікований закон про верифікацію пенсій та інших державних виплат. Документ був оприлюднений у «Голос України».

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»