• Посилання скопійовано

Кабмін перерозподілив держбюджет через Пенсійний фонд: що буде з виплатами?

На підвищення пенсій у 2021 році Уряд додатково спрямував понад 5 мільярдів грн

Кабмін перерозподілив держбюджет через Пенсійний фонд: що буде з виплатами?

Finance.ua розповідає, що Кабінет міністрів додатково спрямував із держбюджету 5,3 млрд гривень на виплати пенсій, надбавок та підвищення пенсій у 2021 році.

Про це йдеться у розпорядженні уряду №779-р.

Згідно з документом, виділені Міністерству соціальної політики кошти в розмірі 5,3 мільярдів, які передбачалися на виплату допомоги та оплату послуг окремим категоріям населення, будуть перерозподілені на користь Пенсійного фонду.

«Здійснити збільшення обсягу видатків за програмою «Фінансове забезпечення виплати пенсій, надбавок та підвищень пенсій, призначених за пенсійними програмами, та дефіциту коштів Пенсійного фонду» на суму 5 311 800 тис. гривень», – йдеться у розпорядженні.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: FINANCE.UA

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»