• Посилання скопійовано

Як доставляються пенсії до районів під окупацією?

Пенсії в Україні доставляються до районів, які перебувають під окупацією, неофіційним закритим шляхом

Як доставляються пенсії до районів під окупацією?

Finance.ua розповідає, що пенсії в Україні доставляються до районів, які перебувають під окупацією, неофіційним закритим шляхом. Виплати на картки здійснюються без проблем.

Про це повідомив в інтерв’ю прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, у нових окупованих районах українських областей є проблема із доставкою пенсії. При цьому виплати на банківські картки проводяться, як і раніше.

«Коли люди не мають карти, коли пенсію привозила "Укрпошта", там є проблема. Ми намагаємося доставляти готівку в ті міста та містечка, які під окупацією або в оперативному оточенні. Це величезні складнощі та ризик для тих людей, які здійснюють цю роботу. Відкрито зробити це неможливо, це йде неофіційним закритим способом. Ми робимо все можливе, щоб допомогти людям», – зазначив Шмигаль.

Борітеся – поборемо! Слава Україні!

Джерело: FINANCE.UA

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»