• Посилання скопійовано

Пенсійної реформи в Україні цього року не буде, – Лазебна

За словами міністра соцполітики М. Лазебної, через масштабне вторгнення Росії в Україну пенсійну реформу довелося призупинити

Пенсійної реформи в Україні цього року не буде, – Лазебна

Через масштабне вторгнення Росії в Україну пенсійну реформу довелося призупинити. Але в довгу скриньку її відкладати не збираються, вже наступного року її використовують для повернення в Україну тих, хто виїхав.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра соціальної політики Марини Лазебної в ефірі телемарафону.

«Цього року я думаю ні, цього року нам треба всім вижити», – сказала вона.

За словами Лазебної, а ось у ц наступний рік якраз накопичувальні пенсійні рахунки може бути дуже хорошою перспективою для повернення людей в країну.

«Ми зараз над цим думаємо. Які це можуть бути категорії, який потрібен ресурс, щоб створити ці рахунки. Це не просто перспектива для людини, а й ресурс, який може бути використаний на відновлення України», – додала вона.

Раніше Лазебна заявила, що близько 300 тисяч українців, які опинилися на окупованих територіях, не можуть отримати пенсії. Пошта не може донести людям гроші.

***

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»