• Посилання скопійовано

Подовжено роботу центрів обслуговування платників податків

Державні податкові інспекції до 21 жовтня п.р. приймають звітність у будні дні з 9-00 год. до 20-00 год., та у суботу – до 16 – 00 год.

Подовжено роботу центрів обслуговування платників податків

У зв’язку з наближенням граничного терміну подання Звіту про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та з метою забезпечення комфортних умов платникам податків, Головним управлінням Міндоходів в області подовжено роботу Центрів обслуговування платників податків підпорядкованих ДПІ.

Державні податкові інспекції до 21 жовтня п.р. приймають звітність у будні дні з  9-00 год. до 20-00 год., та у суботу – до 16 – 00 год.

Нагадаємо, звіт за вересень про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування потрібно подати до 21 жовтня 2013 року включно до органу Міндоходів. Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»