• Посилання скопійовано

Чорнобильцям 4-ї категорії урізали декретну відпустку

Допомога по вагітності і пологах особам, віднесеним до 4 категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, надається на загальних підставах

Чорнобильцям 4-ї категорії урізали декретну відпустку

ФСС з ТВП у листі від 06.02.2015 р. № 363-04 повідомив, що допомога по вагітності та пологах жінкам, віднесеним до 4 категорії постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, по страхових випадках, які настали після 01.01.2015 року та станом на 02.02.2015 року не профінансовані, має надаватися на загальних підставах.

Це пов'язано з тим, що Законом України "Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи" від 27.02.1991 р. №791а-XII виключено зону посиленого радіоекологічного контролю (4 зону).

Допомога таким особам надається на загальних підставах, тобто тривалістю 70 календарних днів до родів та 56 календарних днів після родів.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»