• Посилання скопійовано

Мінімальний розмір допомоги по безробіттю й надалі буде 544 грн

Натомість для осіб, зазначених у частині першій ст. 22 Закону „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”, визначено чітку суму допомоги у розмірі 1160 грн

Мінімальний розмір допомоги по безробіттю й надалі буде 544 грн

Фонд соцстраху на випадок безробіття постановою від 30.11.2016 р.  №122 встановив такий мінімальний розмір допомоги по безробіттю:

- для осіб, зазначених у частині другій ст. 22 Закону „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”, - 544 грн (такий розмір допомоги був і в 2016 році);

- для осіб, зазначених у частині першій ст. 22 Закону „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття” -  1160 грн. Нагадаємо, що раніше встановлювлювалося: якщо розмір допомоги по безробіттю менший 80 % від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, допомога по безробіттю такій особі виплачується у розмірі 80 % від прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Відповідно втрачає чинність постанова правління Фонду від 04.12.2015 р. № 77.

Постанова №122 чинна  з дати опублікування - з 27.12.2016 р. Опублікована в  "Офіційному віснику Українии" №100/2016.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»