• Посилання скопійовано

Встановлено розмір грошової допомоги для компенсації вартості путівок у 2018 році

Уряд визначив розмір грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку на цей рік

Встановлено розмір грошової допомоги для компенсації вартості путівок у 2018 році

Як повідомляє Мінсоцполітики, для забезпечення прав громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на санаторно-курортне лікування прийнято постанову КМУ від 25.01.2018 р. № 31  „Про встановлення розміру грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2018 році”.

Цією постановою передбачено грошову допомогу в розмірі,  розрахованому виходячи з фактичної середньої вартості санаторно-курортної путівки в закладах, послуги яких за підсумками оздоровчої кампанії 2017 року користуються найбільшим попитом серед громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, для компенсації вартості путівок через безготівкове перерахування коштів санаторно-курортним закладам, закладам оздоровлення та відпочинку.

Прийняттям цієї постанови Кабінету Міністрів України забезпечено виконання Закону „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” та можливість громадян самостійно вибирати заклади для санаторно-курортного лікування.

Усі новини на тему>>

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»