• Посилання скопійовано

Увага! Старі рахунки з ЄСВ діють до 26 квітня включно, - уточнення від ДФС

До 26.04.2019 р. діють старі рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів ДФС

Увага! Старі рахунки з ЄСВ діють до 26 квітня включно, - уточнення від ДФС

З 2 травня 2019 року вступають у дію нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України, для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій у зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС.

Податківці звертають увагу, що до 26.04.2019 р. діють старі рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів ДФС.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження КМУ № 7-р у квітні поточного року вівторок 30 квітня перенесено на суботу 11 травня, тобто останній день сплати нарахованих податкових зобов’язань з податків і зборів припадає на вихідний день 30 квітня 2019 року. Нормами ПКУ не передбачено перенесення термінів слати податків і зборів (п. 57.1 ПКУ), тому сплату нарахованих поточних податкових зобов’язань необхідно здійснити не пізніше 26 квітня 2019 року.

***

Читайте також:

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»