• Посилання скопійовано

З 2 травня ЄСВ можна перерахувати тільки за новими рахунками, - нагадування від Держказначейства

Кошти, сплачені платниками на старі рахунки ЄСВ, не зараховуються, а повертаються платникам, як нез’ясовані надходження

З 2 травня ЄСВ можна перерахувати тільки за новими рахунками, - нагадування від Держказначейства

На виконання наказу Мінфіну № 135, 17 квітня 2019 р. за № 402/33373 Казначейство України забезпечило відкриття рахунків 3719 для органів ДФСУ та органів Пенсійного фонду України (в частині погашення заборгованості по сплаті ЄСВ станом на 1 жовтня 2013 р.) на балансі центрального апарату Казначейства (код банку – 899998, банк отримувача – Казначейство України (ЕАП)), які почали діяти з 2 травня 2019 р.

Держказначейство звертає увагу платників податків, що з метою належної і своєчасної сплати ЄСВ та мінімізації нез’ясованих надходжень Казначейство України просить, починаючи з 2 травня 2019 року забезпечити спрямування сплати ЄСВ виключно на рахунки 3719, відкриті за кодом банку 899998. 

При цьому наголошує, що кошти сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.  

Символи рахунків для зарахування ЄСВ в органах ДФС

***

Читайте також:

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»