• Посилання скопійовано

Лікарняні у 2020 році мають фінансуватися своєчасно: затверджено бюджет ФСС

Доходи ФСС у 2020 році (разом із залишком коштів на початок року) становитимуть 29 227,6 млн грн, видатки - 29 195,6 млн грн. Залишок коштів на кінець 2020 року передбачається у сумі 32,0 млн гривень

Лікарняні у 2020 році мають фінансуватися своєчасно: затверджено бюджет ФСС

Кабінет Міністрів України 29 січня прийняв постанову «Про затвердження бюджету Фонду соціального страхування України на 2020 рік» відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Про це повідомила Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська.

Зокрема, визначено, що доходи Фонду у 2020 році (разом із залишком коштів на початок року) становитимуть 29 227,6 млн грн, видатки складуть 29 195,6 млн грн. Залишок коштів на кінець 2020 року передбачається у сумі 32,0 млн гривень.

Очільниця відомства підкреслила, що бюджет Фонду на 2020 рік є збалансованим і бездефіцитним.

«Рішення Уряду сприятиме своєчасному матеріальному забезпеченню застрахованих осіб у разі втрати працездатності, страхових виплат у зв’язку з нещасними випадками на виробництві та професійними захворюваннями, створить умови для ефективної роботи Фонду з виконання завдань і функцій, передбачених законодавством», – зазначила Юлія Соколовська.

Нагадаємо, на виконання статі 7 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» правлінням Фонду 26 грудня 2019 року було схвалено проект річного бюджету Фонду на 2020 рік на бездефіцитній основі та подано в установленому порядку Міністерству соціальної політики України для внесення на затвердження Кабінету Міністрів України.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»