• Посилання скопійовано

Уряд підкоригував Порядок компенсації роботодавцям витрат на ЄСВ

Зміни несуттєві. Зокрема, у тексті Порядку слова «Центральний аппарат» замінено на «Державний центр зайнятості», а «Мінсоцполітики» на «Мінекономіки»

Уряд підкоригував Порядок компенсації роботодавцям витрат на ЄСВ

Кабмін постановою від 05.02.2020 р. №56 вніс зміни до Порядку компенсації роботодавцям частини фактичних витрат, пов'язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Зміни несуттєві. А саме:

  • в абзаці третьому пункту 6 слова "Державної служби зайнятості (Центрального апарату) (далі - Центральний апарат)" замінено словами "Державного центру зайнятості";
  • у тексті Порядку слова "Центральний апарат" замінено на "Державний центр зайнятості", а слово "Мінсоцполітики" - на "Мінекономіки";
  • у додатку до Порядку слова "територіальний орган Пенсійного фонду України" замінено словами "центр зайнятості".

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»