• Посилання скопійовано

З'явився зразок заяви для списання недоїмки з ЄСВ «сплячих» ФОПів

Чернівецькі податківці розповіли про початок подання заяви для списання недоїмки з ЄСВ та навели її зразок

З'явився зразок заяви для списання недоїмки з ЄСВ «сплячих» ФОПів

ДПС у Чернівецькій області нагадує, що недоїмка зі сплати  єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування підлягає списанню фізичним особам підприємцям на загальній системі оподаткування та особам, які провадять незалежну професійну діяльність, якщо ними не отримано дохід (прибуток) від їх діяльності, що підлягає обкладенню ПДФО з 01 січня 2017 р. по червень 2020 р. та за умови подання до 31 серпня 2020 року заяви про державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності.

 

Від редакції: Зауважимо, що Законом №592 не встановлено обов'язку щодо подання декларації про майновий стан та доходи. Це вже новація від податківців.

 ***
Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»