• Посилання скопійовано

З'явилися нові рахунки з ЄСВ для всіх областей та м. Києва

24 грудня ДПС розмістила окремий реєстр щодо нових рахунків з ЄСВ. Вони почнуть діяти з 2021 року

З'явилися нові рахунки з ЄСВ для всіх областей та м. Києва

Нагадаємо, що ще 21 грудня Держказначейство повідомило про оновлення рахунків для сплати податків та зборів та ЄСВ з 1 січня 2021 року. З цієї дати сплачені суми за старими рахунками будуть повертатися платникам, як нез'ясовані надходження.

Окремо Держказначейство  зауважило, що за реквізитами слід звертатися до ДПС. До 24  грудня ні один з територіальних органів ДПС не повідомив про їх появу.

Але сьогодні ДПС розмістила окремий реєстр щодо нових рахунків з ЄСВ. Вони почнуть діяти з 2021 року

В повідомленні до реєстру вказано, що з 01.01.2021 року вступають в дію нові небюджетні рахунки 3556, відкриті на ім'я територіальних органів ДПС для сплати коштів єдиного внеску.

Перелік рахунків у розрізі областей:

Звертаємо увагу! З огляду на зміст файлів з 2021 року будуть діяти тільки 4 рахунки для кожної області для сплати ЄСВ. У файлі рахунків є окремий стовбець щодо символів з ЄСВ та назва призначення. Кожна категорія платників, передбачена Законом про ЄСВ, має свій символ звітності, що відповідає коду класифікації рахунків (201, 202, 203, 204). Символи рахунків для зарахування ЄСВ в органах ДПС дивіться тут

***

Читайте також: УВАГА! З 1 січня діятимуть нові рахунки з податків та зборів (оновлюється)

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»