• Посилання скопійовано

Депутатів та працівників апарату ВРУ не пускатимуть до будівлі ВРУ без COVID-сертифікатів

2 листопада ВРУ прийняла Постанову «Про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»

Депутатів та працівників апарату ВРУ не пускатимуть до будівлі ВРУ без  COVID-сертифікатів

2 листопада ВРУ прийняла Постанову  № 6154 "Про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)".

Постановою встановлюється, що на період дії карантину з COVID-19, допуск у приміщення адміністративних будівель Верховної Ради України народних депутатів України, працівників Апарату Верховної Ради України, помічників-консультантів народних депутатів України, працівників державних підприємств та установ, які забезпечують діяльність Верховної Ради України, а також відвідувачів та представників засобів масової інформації дозволяється лише за наявності одного з таких документів:

  • документа про підтвердження отримання вакцинації від COVID-19 однією чи кількома дозами вакцин (для повнолітніх осіб);
  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР-тест), що проведено не більш як за 72 години до пред’явлення документа або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, проведеного не більш як за 48 годин до пред’явлення документа (для осіб від 7 років і старших);
  • довідки про одужання особи від COVID-19, якщо особа перехворіла не більше як за 6 місяців до пред’явлення документа (для осіб від 7 років і старших).

Апарат Верховної Ради України має забезпечити для реалізації заходів, передбачених цією Постановою, зокрема:

  • обладнання постів охорони, через які здійснюється допуск осіб до адміністративних будівель Верховної Ради, відповідними технічними засобами;
  • облаштування в адміністративних будинках Верховної Ради пунктів вакцинації проти COVID-19 для щеплення бажаючих у тижні відведені для пленарних засідань Верховної Ради.

Ця Постанова набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування, крім пункту першого, який набирає чинності після виконання Апаратом Верховної Ради України вимог пункту 2 цієї Постанови, але не пізніше 15 листопада 2021 року.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»