• Посилання скопійовано

Оновлено інструкцію з перевірки правильності обчислення вартості будівництва

Затверджено нову Інструкцію з проведення перевірки дотримання вимог обчислення вартості будівництва об'єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів

Оновлено інструкцію з перевірки правильності обчислення вартості будівництва

Мінрегіон наказом від 30.12.2014 р. № 381 затвердив Інструкцію з проведення перевірки дотримання вимог нормативних документів і нормативів обчислення вартості будівництва об'єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, а також коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, кредитів, наданих під державні гарантії.

Так, перевірці підлягають замовники будівництва, а також у разі потреби інші учасники інвестиційної діяльності - проектно-вишукувальні, підрядні організації, підприємства, установи, організації та інші суб'єкти господарювання, що надають відповідні послуги.

Мінрегіон формує річний план проведення перевірок, який затверджує заступник Міністра відповідно до розподілу обов'язків та повноважень.

Мінрегіон за 7 календарних днів до початку проведення перевірки надсилає замовнику будівництва повідомлення про проведення перевірки із зазначенням матеріалів, які мають бути надані Мінрегіону.

За результатами перевірки замовнику будівництва надсилається лист Мінрегіону, у якому вказується про відповідність (невідповідність) вартості будівництва об'єктів вимогам нормативних документів і нормативів обчислення вартості будівництва об'єктів, які споруджуються із залученням бюджетних коштів, що діяли на дату проведення розрахунків за виконані будівельні роботи.

У разі виявлення невідповідності вартості будівництва об'єктів вимогам нормативних документів і нормативів обчислення вартості будівництва об'єктів, які споруджуються із залученням бюджетних коштів, що діяли на дату проведення розрахунків за виконані будівельні роботи, до листа Мінрегіону додаються рекомендації щодо їх усунення за встановленою формою.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»