• Посилання скопійовано

Яценюк доручив розібратися з незаконними перевірками на місці

Арсеній Яценюк звернувся до підприємців: «Перевіряючі не приходять покращити економіку країни, вони за хабарем приходять. Женіть їх в шию»

Яценюк доручив розібратися з незаконними перевірками на місці

На розширеному засіданні Уряду України в середу, 11 лютого, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до керівників ОДА взяти під контроль питання незаконних перевірок малих і середніх підприємств, а МВС України – порушувати справи за скаргами щодо незаконних перевірок.

Він наголосив на випадках невиконання на місцях ухваленого Парламентом закону щодо заборони на проведення перевірок для суб'єктів малого і середнього бізнесу: «За законом перевірки малого бізнесу заборонені протягом двох років, для всіх суб'єктів підприємницької діяльності - в першій половині поточного року».

«Мова йде про безпринципність, хамство і невиконання на місцях закону щодо заборони перевірок», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду звернувся до  керівників обласних державних адміністрацій взяти це питання під контроль.

Арсеній Яценюк також звернувся до підприємців: «Вони (перевіряючі) не приходять покращити економіку країни, вони за хабарем приходять. Женіть їх в шию».

До Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Прем’єр-міністр звернувся порушувати справи за скаргами щодо незаконних перевірок: «У вас є гарячі лінії по обласних управліннях внутрішніх справ.  Тільки скарга – порушувати справу».

Розширене засідання Уряду України проходить за участі Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана, голів обласних державних адміністрацій.

 

Джерело: КМУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»