• Посилання скопійовано

Мораторій на штрафи при сплаті без оскарження податкових зобов'язань пропонують поновити

У ВРУ зареєстровано законопроект щодо продовження дії мораторію на штрафні (фінансові) санкції, нараховані на суму податкового зобов'язання, яку платник податків сплатив без оскарження податкового повідомлення-рішення

Мораторій на штрафи при сплаті без оскарження податкових зобов'язань пропонують поновити

Нагадаємо, що до 31.12.2016 р. платникам податків з обсягом доходів або операцій до 20 млн грн штрафи, нараховані на суму податкового зобов'язання, яке сплачене без оскарження податкового повідомлення-рішення, скасовувалися протягом 10 днів з дня сплати податкового зобов'язання. Більше про це тут і тут.

Колектив нардепів (О. Продан, А. Немировський, А. Шинькович, І. Суслова, Г. Чекіта) пропонують продовжити до 2020 року дію мораторію на штрафні (фінансові) санкції, нараховані на суму податкового зобов’язання, яку платник податків сплатив без оскарження податкового повідомлення-рішення.

Відповідний законопроект №6013 зареєстрований у Верховній Раді 20 лютого 2017 року.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»