• Посилання скопійовано

Затверджено форму запиту контролюючого органу на проведення зустрічної звірки

Наказ Мінфіну, яким затверджено цю форму, набере чинності 14 квітня 2017 року

Затверджено форму запиту контролюючого органу на проведення зустрічної звірки

Мінфін наказом від 28.02.2017 р. №299 затвердив форму запиту контролюючого органу на проведення зустрічної звірки.

Нагадаємо, що з метою отримання податкової інформації, необхідної у зв'язку з проведенням перевірок, контролюючі органи мають право здійснювати зустрічні звірки даних суб'єктів господарювання щодо платника податків.

Під час зустрічної звірки здійснюється співставлення даних, отриманих від платників податків та інших суб'єктів інформаційних відносин, з метою документального підтвердження господарських відносин з платником податків та зборів, а також підтвердження відносин, виду, обсягу і якості операцій та розрахунків, що здійснювалися між ними, для з'ясування повноти їх відображення в обліку платника податків.

Під час проведення зустрічної звірки з'ясовуються лише питання, зазначені у письмовому запиті контролюючого органу на проведення зустрічної звірки.

Наказ зареєстровано в Міністерстві юстиції 17.03.2017 р. за №370/30238 та набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Готується до друку в "Офіційному віснику України" №30 (14.04.2017).

****

Читайте також: Внесено зміни до порядку проведення зустрічних звірок  

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»