• Посилання скопійовано

Кабмін ініціює зміни системи державного нагляду та контролю

Уряд ініціює перехід до ризикоорієнтовних методів роботи (здійснення перевірок підприємств виключно на підставі чітких критеріїв визначення ризикованості)

Кабмін ініціює зміни системи державного нагляду та контролю

Кабінет Міністрів України в рамках політики підтримки бізнесу та пожвавлення ділової активності ініціює зміни в системі державного нагляду та контролю і перехід до ризикоорієнтовних методів роботи (здійснення перевірок підприємств виключно на підставі чітких критеріїв визначення ризикованості). Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Глава Уряду взяв участь у Щорічних зборах Європейської бізнес-асоціації, яка є одним з найбільших ділових об’єднань України.

«Ми змінимо підходи до державного нагляду та контролю. Я хочу, аби кожен підприємець отримував повагу, - сказав Володимир Гройсман. – Як би це не звучало парадоксально, але  головна допомога від держави – не заважати бізнесу. І ми маємо перейти на ризикоорієнтований підхід в системі нагляду. Це буде нашою ідеологією».

Прем’єр-міністр підкреслив, що запропоновані ініціативи входять у загальний пакет заходів, які Уряд реалізуватиме в рамках побудови сприятливого ділового клімату та запровадження політики системного економічного зростання.

«2018 рік і подальші роки будуть відзначені повагою та шаною до реального сектору економіки та легального бізнесу», - підкреслив Володимир Гройсман.

****

Читайте також:

Стоп "маски-шоу": прийнято закон про протидію тиску на бізнес

Затверджено план комплексних перевірок на 2018 рік 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»