• Посилання скопійовано

Чекайте гостей! Відсьогодні ДФС та Держпраці мають повне право прийти на перевірки

Сьогодні, 23 лютого, набрав чинності Перелік органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія Закону “Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"

Чекайте гостей! Відсьогодні ДФС та Держпраці мають повне право прийти на перевірки

Як ми повідомлялипостановою КМУ від 18.12.2017 р. №1104 затверджено перелік органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія мораторію на перевірки у 2018 році. До нього увійшли ДФС, Держпраці та ще 22 контролюючі органи. Весь перелік можна переглянути тут>>

Сьогодні, 23 лютого 2018 року, постанова №1104 опублікована в "Урядовому кур'єрі" №38/2018. Згідно з текстом постанови, вона набере чинності з дня офіційного опублікування і діятиме до 31 грудня 2018 року.

 

Отже, вже відсьогодні, 23 лютого, і до кінця року 24 органи держнагляду мають право прийти на планову перевірку. Серед них - Держпраці та ДФСУ.

 

До слова, про це наголошувала й Держрегуляторна служба у вчорашньому своєму роз'ясненні: "Органи державного нагляду (контролю), включені до Переліку, набудуть право проведення планових заходів тільки після опублікування Переліку".

Щоб бути завчасно готовими до візиту контролюючих органів, перевірте, чи є ви у їхніх планах-графіках перевірок на 2018 рік:

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»