• Посилання скопійовано

Увага! Чергове оновлення плану-графіку планових перевірок ДФСУ на 2018 рік

Податківці оприлюднили оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2018 рік

Увага! Чергове оновлення плану-графіку планових перевірок ДФСУ на 2018 рік

ДФСУ на своєму офіційному сайті оприлюднила оновлений план-графік документальних планових перевірок платників податків на 2018 рік:

Як зазначили податківці,  з урахуванням коригування (березень 2018 року) викладено:

  • Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб";
  • Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів" з урахуванням коригування.

Завантажити їх можна тут>>

Розділ ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки самозайнятих осіб" (завантажити) та розділ ІV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" (завантажити) залишено без змін.

 

Звертаємо увагу! Податківці також оприлюднили довідник структури плану-графіка з кодами груп підприємств у розрізі направлень їх діяльності. З ним можна ознайомитися тут.

Попереднє оновлення відбувалося в лютому, про що ми писали тут>>

Нагадаємо, що до цього плану відбиралися платники податків, які мають ризик щодо несплати податків та зборів, невиконання іншого законодавства, контроль за яким покладено на контролюючі органи. Про це ми розповідали тут>>

Також звертаємо увагу, що  з 23 лютого і до кінця року 24 органи держнагляду мають право прийти на планову перевірку. Серед них - ДФСУ та Держпраці. Про це ми повідомляли тут. Весь перелік можна переглянути тут>>

***

Плани перевірок на 2018 рік інших держорганів:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»