• Посилання скопійовано

Кого з ФОП перевірять податківці у 2018 році? Чергове оновлення плану-графіка!

ДФСУ оприлюднила III розділ плану-графіка «Документальні планові перевірки платників податків - фізичних осіб» з урахуванням коригування (листопад 2018 року)

Кого з ФОП перевірять податківці у 2018 році? Чергове оновлення плану-графіка!

Нагадаємо, що 10 жовтня ДФСУ на своєму офіційному сайті оприлюднила оновлений план-графік документальних планових перевірок платників податків на 2018 рік. На той час з урахування коригування жовтень було викладено лише розділ I та розділ II плану-графіку. Згодом ДФС також оновила розділ IV щодо перевірок з ЄСВ, ПДФО та ВЗ. 

Сьогодні ж, 2 листопада, податківці оприлюднили оновлений III розділ плану-графіка «Документальні планові перевірки платників податків - фізичних осіб»  (станом на 31.10.2018 р.) (завантажити).

Згідно з ним, у 2018 році податківці планують перевірити 2047 фізосіб-підприємців (це лише на 6 ФОП більше, ніж було у попередньому оновленні).

Проте, звісно, ці цифри не остаточні і можуть змінюватися з наступними оновленнями плану-графіка перевірок.

***

Звертаємо увагу!

  • Раніше податківці оприлюднили довідник структури плану-графіка з кодами груп підприємств у розрізі направлень їх діяльності. З ним можна ознайомитися тут.
  • Нагадаємо, що до цього плану відбиралися платники податків, які мають ризик щодо несплати податків та зборів, невиконання іншого законодавства, контроль за яким покладено на контролюючі органи. Про це ми розповідали тут>>
  • Чому податківці коригують посеред року свій план-графік перевірок? Читайте тут>>
  • Також звертаємо увагу, що  з 23 лютого і до кінця року 24 органи держнагляду мають право прийти на планову перевірку. Серед них - ДФСУ та Держпраці. Про це ми повідомляли тут.
  • Весь перелік можна переглянути тут>>
  • Плани перевірок на 2018 рік інших держорганів дивіться у довіднику>>

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»