• Посилання скопійовано

Суд призупинив конкурс на посаду Голови митниці

Суд зупинив дію розпорядження Уряду щодо оголошення конкурсу на посаду Голови Державної митної служби

Суд призупинив конкурс на посаду Голови митниці

Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову народного депутата Андрія Антонищака  щодо  зупинення дії розпорядження Уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови державної митної служби.

17 квітня судом ухвалено - задовольнити відповідну заяву про забезпечення позову і зупинити дію розпорядження КМУ «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови Державної митної служби». Окрім цього суд заборонив Комісії з питань вищого корпусу державної служби вчиняти дії з проведення відповідного конкурсу на підставі зазначеного розпорядження Кабінету Міністрів України.

Суд ухвалюючи рішення про задоволення заяви про забезпечення позову виходив з того, що невжиття таких заходів, очевидно, може призвести до того, що захист прав, свобод та інтересів заявника, на захист яких подається адміністративний позов, стане неможливим, або для їх відновлення необхідно буде докласти значних зусиль та витрат.

Окрім цього, суд враховав те,  що заявник посилався на норми закону, які на його думку, порушені при прийнятті та виконанні розпорядження Уряду «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади Голови Державної митної служби».

***

Читайте також: Хто очолюватиме податкову та митну службу? Оприлюднено перелік

 

 

Джерело: Окружний адміністративний суд м. Києва

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»