• Посилання скопійовано

Нові правила пожежної безпеки на підприємствах енергетичної галузі

Ці Правила є обов’язковими для суб’єктів господарювання енергетичної галузі, що належать до сфери управління Міненерговугілля

Нові правила пожежної безпеки на підприємствах енергетичної галузі

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України затвердило Правила пожежної безпеки в компаніях, на підприємствах та в організаціях енергетичної галузі України.

Ці Правила є обов’язковими для суб’єктів господарювання енергетичної галузі, що належать до сфери управління Міненерговугілля.

Правила встановлюють загальні вимоги щодо пожежної безпеки будівель, споруд та прилеглих до них територій, іншого нерухомого майна, обладнання, устаткування енергетичних підприємств, що експлуатують, будівельних майданчиків, а також до проведення будівельних робіт.

Водночас втратив чинність наказ Мінпаливенерго від 26.07.2005 р. №343, яким було затверджено попередні такі Правила.

Наказ Міненерговугілля від 26.09.2018 р. №491 чинний з 19.04.2019 р.

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»