• Посилання скопійовано

Рахунки для виконання судових рішень на користь держави відкриватиме Мін'юст

Уряд надав Мін'юсту право відкривати рахунки в державних банках для зарахування авансового внеску стягувача і зарахування стягнутих з боржників коштів та їх виплати стягувачам

Рахунки для виконання судових рішень на користь держави відкриватиме Мін'юст

ЮРЛІГА розповідає, що Кабмін уніс зміни до Положення про Міністерство юстиції України.

Відповідну постанову №365 було прийнято на урядовому засіданні 24 квітня 2019 року.

Зазначеною постановою Мін'юсту надається право відкривати рахунки, у тому числі в іноземній валюті, в державних банках для зарахування авансового внеску стягувача, обліку депозитних сум і зарахування стягнутих з боржників коштів та їх виплати стягувачам.

Очікується, що це сприятиме належному виконанню посадовими особами відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Мін'юсту покладених на них завдань щодо примусового виконання судових рішень і рішень інших органів (посадових осіб).

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»