• Посилання скопійовано

Уряд визначив кількість працівників ДПС

За рішенням Уряду в Апараті ДПС буде працювати 1 628 осіб, а в територіальних органах ДПС – 28 752 осіб

Уряд визначив кількість працівників ДПС

Кабінет міністрів вніс зміни до постанови від 05.04.2014 р. №85 щодо граничної чисельності органів центральних органів виконавчої влади. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства фінансів.

У той же час в прес-службі Мінфіну повідомили, що Кабмін затвердив цю постанову з доопрацюванням і остаточна чисельність співробітників Податкової служби буде уточнюватися.

Попереднім варіантом постанови встановлювалася така гранична чисельність:

Апарату Державної податкової служби – 1 628 осіб; територіальних органів ДПС – 28 752 осіб.

У той же час, у Державній фіскальній службі (ДФС) залишаються працювати: в апараті ДФС – 498 осіб, у територіальних органах – 10 300 осіб.

Під час розрахунку чисельності органів Державної податкової служби взято за основу чинну чисельність територіальних органів ДФС митного (10 165 осіб) та податкового (28 887 осіб) напрямів.

«Водночас постанова передбачає посилення митного напряму на 135 осіб для забезпечення якісного та ефективного виконання покладених на митниці завдань, що відбудеться за рахунок скорочення чисельності територіальних органів податкового спрямування», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку березня уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу. За результатами конкурсу головою Державної податкової служби було призначено Сергія Верланова.

Як повідомлялось раніше, Окружний адміністративний суд міста Києва зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів про оголошення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»