• Посилання скопійовано

Які контролюючі органи мають уніфіковану форму акту щодо перевірок?

Станом на 22.05.2019 р. у 18 сферах державного нагляду (контролю) наявні уніфіковані форми актів

Які контролюючі органи мають уніфіковану форму акту щодо перевірок?

ДРС навела інформацію про уніфіковані форми актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) перевірок, які відповідають вимогам постанови КМУ №342.

Станом на 22.05.2019 р. у 18 сферах держнагляду (контролю) наявні уніфіковані форми актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю), які відповідають вимогам  постанова КМУ №342. З їхнім переліком можна ознайомитися тут>>

Нагадаємо, що свого часу ДРС наголошувала, що контролюючих органів без уніфікованої форми акту можна не допускати до перевірок. Про це вказували ось тут>>

***

Читайте також:

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»