• Посилання скопійовано

Увага! У ДФС змінилася адреса WEB-сервісу обміну документами та квитанціями з приймальним шлюзом

З 28 травня необхідно використовувати нову адресу WEB-сервісу обміну документами

Увага! У ДФС змінилася адреса WEB-сервісу обміну документами та квитанціями з приймальним шлюзом

ДФС повідомляє про зміну адреси WEB-сервісу обміну документами та квитанціями з приймальним шлюзом (протокол SOAP). З 9:00 28.05.2019 необхідно використовувати наступну адресу:

http://80.91.165.205/WebSrvGate/gate.asmx.

Квитанції та документи для користувачів даного сервісу зберігаються у базах даних сервісу протягом 72 годин. Якщо користувач не здійснив їх отримання клієнтським програмним забезпеченням протягом 72 годин, вони направляються на адресу електронної пошти, зазначену платником.

 

Від редакції:

  • Для коректної роботи програми M.E.Doc (відправки звітів на реєстрацію та отримання квітанцій) потрібно встановити оновлення 11.01.008, - повідомлення від розробників читайте тут. У разі продовження роботи на попередніх версіях програми не можливо буде відправляти будь-які звіти у ДФС за прямим з’єднанням. 
  • У програмі Арт-Звіт Pro відбулося оновлення до версії 5.3.8. У ній, зокрема, оновлено адресу WEB-сервісу обміну документами та квитанціями з приймальним шлюзом (протокол SOAP) на http://80.91.165.205/WebSrvGate/gate.asmx. Таким чином користувачі можуть успішно успішно відправляти по прямому з’єднанню до ДФС України звіти на реєстрацію та отримувати відповідні квитанції.
  • А для продовження роботи за прямим з'єднанням зі шлюзом ДФС у програмі Соната, необхідно оновити ПЗ до версії 0.25.2.1 від 28.05.2019 року. Новина на сайті розробника та файли для скачування - за посиланням.

***

Читайте також: З 27.05.2019 по 28.05.2019 на сайтах ДФС будуть проводитися технічні роботи

 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»