• Посилання скопійовано

План-графік перевірок ДФС розміщено на Інспекційному порталі

Відтепер можна зайти на головну сторінку inspections.gov.ua, знайти своє підприємство за кодом чи назвою, або просто вибрати в переліку «Державна фіскальна служба України» та дізнатися все про її перевірки

План-графік перевірок ДФС розміщено на Інспекційному порталі

ДРСУ розповідає, що фахівці, які працюють над Інспекційним порталом, додали останню інформацію про перевірки з офіціного веб-сайту Державної фіскальної служби України до зручного пошуку на порталі. Тож відтепер можна зайти на головну сторінку inspections.gov.ua, знайти своє підприємство за кодом чи назвою, або просто вибрати в переліку контролюючих органів «Державна фіскальна служба України» та дізнатися все про перевірки.

Раніше ми повідомляли, що Інспекційний портал – це корисний ресурс для бізнесу, який має допомогти підприємництву знайти відповіді на запитання:

  • Чи плануються щодо мене перевірки у 2019 році?
  • Де саме проводитиметься перевірка?
  • Коли розпочнеться та скільки триватиме перевірка?
  • Чи є перевірка комплексною?
  • Що саме буде перевірятися та як підготуватися?
  • Чи правильно визначений ступінь ризику підприємства?

Нагадаємо, Державна регуляторна служба України спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за підтримки Офісу ефективного регулювання (BRDO) запустила Інспекційний портал, який сьогодні активно використовується органами державного нагляду (контролю) та підприємцями.

***

Від редакції: згідно з оновленими даними у червні 2019 року перших двох розділів, у 2019 році податківці планують провести 5125 податкових перевірок. Це на 36 перевірок більше, ніж в плані-графіку з коригуванням за травень. Про це писали тут.

А згідно з червневими оновленнями розділу ІІІ плану-графіку у 2019 році податківці планують перевірити 1654 фізособи (лише на одну особу менше, ніж в останньому оновленні за травень) та 349 юросіб з питань ЄСВ, ПДФО та ВЗ (на два більше ніж в оновленні за квітень). Про це ми зазначили тут

А ще:

  • Початковий план-графік перевірок на 2019 рік від 22 грудня 2018 року дивіться тут.
  • Чому податківці взагалі коригують посеред року свій план-графік перевірок? Читайте тут >>>
  • Кого перевірить Держпраці у 2019 році – тут, а план перевірок Пенсійного фонду на 2019 рік – за посиланням
  • А загалом плани перевірок на 2019 рік затвердили понад 30 контролюючих органів. Про це – тут.
  • Також з березня 2019 року відновив планові перевірки ФСС. Квартальні плани-графіки для всіх областей вже розміщені на веб-порталах робочих органів Фонду та нашому порталі.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»