• Посилання скопійовано

Уряд звільнив Власова з посади в.о. голови ДФС

17 липня під час чергового засідання Уряду було прийнято рішення про звільнення О. Власова з посади в.о. голови ДФС

Уряд звільнив Власова з посади в.о. голови ДФС

Кабінет Міністрів звільнив Олександра Власова з посади в.о. голови Державної фіскальної служби (ДФС) України.

«Як ви знаєте, в. о. Голови ДФС О. Власов написав заяву на звільнення. З понеділка це звільнення буде реалізовано - сьогодні рішення схвалено», - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання Кабміну в середу.

За його словами, оскільки Власов був главою ліквідаційної комісії ДФС, то тепер ці обов'язки Кабмін поклав на директора одного з департаментів служби.

Також Власов О. повідомив про своє увільнення від виконання обов'язків у своєму профілі у Facebook: «Сьогодні Уряд увільнив мене від виконання обов’язків голови ДФС та комісії з реорганізації та ліквідації служби. Чекаємо офіційних документів. З понеділка розпочну передачу справ новому керівнику.»

 

UPD_19.07.2019

З'явився текст розпорядження КМУ від 17.07.2019 р. №541-р. Воно набирає чинності з 23 липня 2019 року. Відповідно з 23 липня Власов О. вже не буде виконувати обов'язки голови ДФС.

***

Читайте також: Зеленський вимагає звільнитись в.о. голови ДФС Власова (а той написав заяву)

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»