• Посилання скопійовано

Увага! Від імені ДФС відбувається спам-розсилка вірусних файлів

Платники податків отримують електронні листи від імені ДФС про наявність податкового боргу. Відправка спам-повідомлень відбувається з електронних скриньок, які ніяк не стосуються ДФС

Увага! Від імені ДФС відбувається спам-розсилка вірусних файлів

Протягом останніх днів зафіксовано зростання кількості звернень платників податків щодо отримання електронних листів від імені ДФСУ про наявність податкового боргу, вчинення адміністративного порушення, порушення податкового законодавства тощо. Такі листи містять вкладення, відкриття яких призводить до завантаження вірусного файлу.

З огляду на це ДФСУ повідомляє, що відправка спам-повідомлень відбувається з електронних скриньок, які не мають жодного відношення до Державної фіскальної служби України.

Податківці звертаються до платників з проханням уважно читати електронну адресу відправника листа та перевіряти її достовірність.

Для листування та обміну інформацією з органами державної влади, юридичними чи фізичними особами, організаціями іноземних держав та іншими підприємствами ДФСУ використовує виключно електронні поштові скриньки, зареєстровані на поштовому сервері в домені sfs.gov.ua.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»