• Посилання скопійовано

У ДПС формується Комісія з оцінки корупційних ризиків

Комісія здійснюватиме ідентифікацію та оцінку корупційних ризиків у ДПС під час підготовки антикорупційної програми та проводитиме моніторинг стану виконання антикорупційної програми ДПС

У ДПС формується Комісія з оцінки корупційних ризиків

Державна податкова служба України повідомляє, що ними в рамках підготовки проекту Антикорупційної програми розпочато процес формування персонального складу Комісії з оцінки корупційних ризиків.

Комісія здійснюватиме ідентифікацію (виявлення) та оцінку корупційних ризиків у ДПС під час підготовки антикорупційної програми ДПС або під час її періодичного перегляду, готуватиме звіт за результатами оцінки корупційних ризиків та проводитиме моніторинг стану виконання антикорупційної програми ДПС.

З метою забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності, вивчення та врахування громадської думки, просимо представників громадськості та експертів, які володіють знаннями про внутрішнє і зовнішнє середовище Державної податкової служби України та мають досвід роботи у сфері її діяльності, долучитись до процесу оцінки корупційних ризиків.

З Положенням про Комісію з оцінки корупційних ризиків у Державній податковій службі України можна ознайомитись на офіційному вебпорталі ДПС.

Письмові пропозиції щодо кандидатур просимо надсилати не пізніше 20 листопада 2019 року на поштову адресу: 04655, м. Київ, Львівська площа, 8, Державна податкова служба України, Департамент з питань запобігання та виявлення корупції.

Персональний cклад Комісії з оцінки корупційних ризиків у Державній податковій службі України буде оприлюднено на офіційному вебпорталі ДПС після його підписання Головою ДПС.

Формування Комісії та її подальша робота здійснюватиметься відповідно до Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02.12.2016 р. №126, Методичних рекомендацій щодо підготовки антикорупційних програм органів влади, затверджених рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 19.01.2017 р. №31, а також Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 08.12.2017 р. №1379.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»