• Посилання скопійовано

Баженкова було поновлено незаконно. Комісія Мін'юсту скасувала рішення

Комісія Міністерства юстиції України скасувала рішення приватного нотаріуса про "поновлення" Євгена Баженкова на посаді директора виконавчої дирекції ФСС

Баженкова було поновлено незаконно. Комісія Мін'юсту скасувала рішення

Комісія  Міністерства юстиції України скасувала рішення приватного нотаріуса про “поновлення” Євгена Баженкова на посаді директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Про це повідомив заступник Міністра соціальної політики України Олег Коваль на своїй сторінці у мережі Facebook .

"В понеділок комісія Міністерства юстиції України розглядала нашу скаргу про поновлення Євгена Баженкова на посаді. У вівторок, о 14:00, було опубліковане рішення комісії, яке скасовує його реєстрацію. Тобто наші попередні заяви про “сумнівне” поновлення пана Баженкова були задоволені і тепер це офіційно: Євген Баженков не є директором виконавчої Фонду соціального страхування України", - написав Олег Коваль.

Також заступник Міністра повідомив, що  27 листопада Уряд збалансував бюджет Фонду соціального страхування України на 1,4 млрд гривень, що дозволить забезпечити матеріальні виплати за лікарняними листами, допомогу при вагітності та пологах і виплат на поховання.

"Тобто українці можуть бути спокійними, ми забезпечимо штатний режим всіх виплат Фонду!" - підкреслив Олег Коваль.

***

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»