• Посилання скопійовано

Увага! З 9 грудня діятимуть нові рахунки для сплати митних платежів

З 9 грудня передоплату митних платежів необхідно буде сплачувати виключно на нові рахунки Держмитслужби та митниць Держмитслужби. Старі рахунки ДФС будуть недоступні для надходження коштів

Увага! З 9 грудня діятимуть нові рахунки для сплати митних платежів

Міністерство фінансів України нагадує, що з 0 годин 8 грудня 2019 року розпочинають виконання митних формальностей митниці, створені в структурі Держмитслужби України, та припиняються відповідні повноваження митниць ДФС.

У зв’язку з цим Держмитслужба України рекомендує за можливості утриматись від подання митницям ДФС митних декларацій, оформлення яких може бути не завершене до кінця доби 7 грудня 2019 року.

З 0 годин 8 грудня 2019 року подані митні декларації просимо адресувати новоствореним митницям Держмитслужби.

Також Держмитслужба України звертає увагу та просить врахувати в діяльності, що в перші дні роботи Держмитслужби через переведення роботи митниць на новий класифікатор місць митного оформлення, зміну електронних адрес підрозділів митного оформлення та прав доступу посадових осіб митниць до програмно-інформаційних комплексів Єдиної автоматизованої інформаційної системи Держмитслужби можливі помилки в прийнятті та адресації електронних митних декларацій.

Додатково Держмитслужба України інформує, що проблем із справлянням митних платежів при оформленні товарів у зв’язку із початком роботи митниць Держмитслужби у неділю 8 грудня 2019 року та у подальшому не передбачається.

Кошти авансових платежів (передоплати) перераховані платниками митницям ДФС будуть використовуватися для справляння митних платежів і митницями Держмитслужби! Але – будьте уважними! Якщо таких коштів недостатньо для митного оформлення товарів, яке планується з понеділка 9 грудня, – коли запрацюють банки та казначейство, кошти передоплати за митне оформлення товарів необхідно вже сплачувати виключно на нові рахунки Держмитслужби та митниць Держмитслужби. Старі рахунки ДФС будуть недоступні для надходження коштів!

Реквізити рахунків митниць Держмитслужби перевіряйте на відповідних сайтах митниць!

Реквізити депозитного рахунку 3734, відкритого на ім’я Державної митної служби України (єдиний рахунок) для зарахування авансових платежів (передоплати) за гіперпосиланням: http://www.customs.gov.ua/?p=249

 

Реквізити нових рахунків ДМС

За інформацією ДПС Реквізити рахунку Державної митної служби України, який буде функціонувати з 09 грудня 2019 року:

Реквізити депозитного рахунку 3734, відкритого на ім’я Державної митної служби України (єдиний рахунок) для зарахування авансових платежів (передоплати):

Рахунок: UA038999980000037343043115923,

Банк отримувача: ДКСУ (Держказначейство),

МФО банку: 899998,

Отримувач: Державна митна служба України,

ЄДРПОУ: 43115923

Звертаємо увагу, що цей рахунок не призначений для митного оформлення товарів громадян! Авансові платежі для митного оформлення товарів громадян зараховуються на рахунки митниць Державної митної служби України.

Реквізити депозитних рахунків 3734 митниць Державної митної служби України, відкритих на балансі Державної казначейської служби України, які будуть функціонувати з 09 грудня 2019 року

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»