• Посилання скопійовано

З 9 грудня нова митниця офіційно розпочала роботу

9 грудня о 00:00 офіційно розпочала роботу нова митниця. Вже о 00:03 було оформлено першу експортну декларацію на вантаж в Аккермані, який зайшов о 23:49 ще в ДФС

З 9 грудня нова митниця офіційно розпочала роботу

Сьогодні о 00:00 офіційно розпочала роботу Нова митниця. Вже о 00:03 була оформлена перша експортна декларація на вантаж в Аккермані, який зайшов о 23:49 ще в ДФС. Також опівночі був оформлений перший рейс в Борисполі, - повідомляє «Урядовий портал».

«Це ще тільки початок побудови нового держоргану, який буде справді працювати для платників податків, – наголосив Голова Державної митної служби Максим Нефьодов. –  Але нам вдалось не допустити потрапляння більш ніж 500 найбільш «сумнівних» керманичів до лав нової Митної служби, скоротити кількість митниць з 26 до 16 та забезпечити майже непомітний для користувачів перехід від одного держоргану до іншого».

За словами Голови, було проведено  перекомутацію системи по всій країні, одночасно перевипущено тисячі ЕЦП для співробітників. В центральному апараті працювала робоча група, яка розбирала всі складні випадки. Всю ніч  в.о. керівників митниць об‘їжджали пости, аби переконатись, що проблем немає.

Ще залишаються точкові питання – місця доставки, окремі випадки транзиту, особливості роботи залізниці, які сподіваються розв’язати за тиждень.

 

Довідково

Наразі до штату Державної митної служби переведено більше 50% працівників, і цей процес буде продовжуватись в грудні. Окрім цього, в грудні стартують конкурси на заміщення вакантних посад.

 

Реквізити нових рахунків ДМС

За інформацією ДПС Реквізити рахунку Державної митної служби України, який буде функціонувати з 09 грудня 2019 року:

Реквізити депозитного рахунку 3734, відкритого на ім’я Державної митної служби України (єдиний рахунок) для зарахування авансових платежів (передоплати):

Рахунок: UA038999980000037343043115923,

Банк отримувача: ДКСУ (Держказначейство),

МФО банку: 899998,

Отримувач: Державна митна служба України,

ЄДРПОУ: 43115923

Звертаємо увагу, що цей рахунок не призначений для митного оформлення товарів громадян! Авансові платежі для митного оформлення товарів громадян зараховуються на рахунки митниць Державної митної служби України.

Реквізити депозитних рахунків 3734 митниць Державної митної служби України, відкритих на балансі Державної казначейської служби України, які будуть функціонувати з 09 грудня 2019 року

***

Читайте також: 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»