• Посилання скопійовано

Чому не працює сервіс ДПС та не реєструються ПН? – офіційна версія (оновлено)

У зв’язку з проведенням слідчих дій у ДПС та ДФС з 19.12.2019 по теперішній час електронні сервіси тимчасово функціонують не в повному обсязі

Чому не працює сервіс ДПС та не реєструються ПН? – офіційна версія (оновлено)

ДПСУ повідомляє, що у зв’язку з проведенням слідчих дій у Державній фіскальній службі України та Державній податковій службі України з 19.12.2019 по теперішній час електронні сервіси тимчасово функціонують не в повному обсязі.

Податкова служба вибачається за незручності та гарантує, що платникам податків буде надана можливість зареєструвати всі податкові накладні.

Про повне відновлення електронних сервісів буде повідомлено додатково.

 

UPD 24.12.2019 о 22.30. сервіси почали працювати

За новую інформацією ДПС, слідчі дії в ДФС та ДПС зупинено. Інформаційно-телекомунікаційні системи та електронні сервіси працюють в штатному режимі з 24 грудня, 22:30. 

Електронні документи, що були надіслані до податкової прийняті та оброблені з урахуванням дії операційного дня для кожного типу документів. 

Податкові накладні та рахунки коригування направлені платниками 20, 23 чи 24 грудня були отримані ДПС, будуть зареєстровані 26 грудня. 

При цьому, штрафні санкції та пеня передбачені за порушення Кодексу, не застосуються.

***

Читайте також: Увага! ПН та АН будуть зареєстровані 26 грудня без штрафів, – ДПС

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»