• Посилання скопійовано

За рахунок яких дій ДПС буде виконувати дохід бюджету у 2020 році?

За словами Верланова, доходна частина бюджету буде виконуватися за рахунок зростання якості адміністрування податків та боротьби з мінімізаційними схемами

За рахунок яких дій ДПС буде виконувати дохід бюджету у 2020 році?

ДПС повідомляє, що виконання дохідної частини бюджету у першому кварталі планується забезпечити за рахунок таких заходів: підвищення ефективності системи моніторингу відповідності податкових накладних критеріям оцінки ступеня ризиків, підвищення якості контрольно-перевірочної роботи, підвищення якості аналізу заявлених до відшкодування сум ПДВ та якості складання матеріалів камеральних та документальних  перевірок, посилення боротьби із незаконним обігом підакцизних товарів (тютюну, алкоголю, пального), вжиття заходів податкового контролю в частині дотримання роботодавцями трудового законодавства з метою забезпечення додаткових надходжень до бюджетів шляхом легалізації найманої праці та детінізації заробітної плати.

«Нам вперше за 9 років вдалося виконати свої зобов’язання по податковій частині бюджету у 2019 р. У цьому році результат буде ще кращим, адже з кожним місяцем якість адміністрування податків зростає, а боротьба із мінімізаційними схемами стає все ефективнішою», – наголосив Голова ДПС Сергій Верланов.

 

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»